03-08-2017

De 19-jarige Isaac Buckley-Ricketts wordt dit seizoen gehuurd van Manchester City. De Engelse aanvaller doorliep de medische keuring en hees zich kort daarna voor het eerst in het FC Twente-shirt. 

Isaac Buckley-Ricketts: “Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen voor FC Twente uitkom. Een club met een mooie historie en, wat ik heb gehoord, ook een fanatieke aanhang die zorgt voor een geweldige sfeer. Ik weet natuurlijk dat Yaw, Bersant en Enes hier afgelopen seizoen hebben gespeeld en dat dit goed is geweest voor hun ontwikkeling. Ook ik hoop me bij FC Twente verder te ontwikkelen als voetballer en als persoon. Ik zie dit als een geweldige mogelijkheid om dat te bereiken en heb er veel zin in.”

Jan van Halst: “We hebben de afgelopen periode nauwkeurig gekeken naar de kwaliteiten die we zochten en daarover goed en veelvuldig contact gehad met City. Isaac is een rechter vleugelaanvaller en met zijn snelheid en techniek kan hij ervoor zorgen dat we voorin sterker worden. Zelf wilde Isaac dolgraag naar FC Twente komen, daar houden we van.”

Isaac Buckley-Ricketts
Buckley Ricketts kwam op 13-jarige leeftijd in de City Academy terecht. Hij speelde in diverse jeugdteams, waaronder de U16, U18 en U23. Buckley Ricketts kwam ook uit voor zijn land in diverse jeugdelftallen, waaronder de England U18 en U19. Met laatstgenoemde werd hij deze zomer Europees kampioen door in de finale de leeftijdsgenoten van Portugal te verslaan.

WhatsApp Image 2017-07-28 at 13.19.25