02-08-2017

FC Twente heeft het oefenduel tegen het Spaanse Espanyol gelijkgespeeld. Er vielen woensdagavond in Goor geen doelpunten. Beide ploegen eindigde de wedstrijd met tien man.

Eindstand: 0-0

Gele kaart: ’26 Leonardo Carrilho Baptisto, ’41 Bijen
Rode kaart: ’62 Pablo Piatti,’79 Oosterwijk

Opstelling FC Twente: Brondeel, Van der Lely, Bijen, Hooiveld, Trajkovski (’63 Jensen), Holla (’63 Roemeratoe, Vuckic (’32 Laukart), Jensen (’63 Schmidt), Gjorgjev (’63 Oosterwijk), Boere (’63 George), Kvasina (’63 Assaidi).

Foto’s: Ron Jonker & Bas Everhard

FC Twente v Espanyol

FC Twente v Espanyol

FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol  FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol

FC Twente v Espanyol FC Twente v Espanyol