30-08-2017

Stichting FC Twente Vrouwen is op zoek naar helpende handen. Vele handen maken licht werk. Voor diverse werkzaamheden kunnen de huidige werknemers en vrijwilligers daarom goed extra handen gebruiken. Ben je een fitte man of vrouw die het leuk vindt allerhande klussen te verrichten neem dan contact op.

De werkzaamheden zijn zeer divers. Er kan gedacht worden aan verhuizingen van en voor speelsters, het woon klaar maken van huizen waarin zij leven, ondersteuning op wedstrijddagen van de klussenclub van ATC ’65 of bijvoorbeeld reparaties verrichten aan het onderkomen van de selectie.

Gevraagd
- woonachtig in Hengelo of omgeving
- beschikking over rijbewijs en eigen vervoer
- ondersteunend kunnen werken
- doordeweeks en in het weekend op afroep beschikbaar
- teamspeler
- verantwoordelijkheid willen nemen en kunnen dragen
- fit van lichaam en geest

Geboden
- onderdeel van organisatie FC Twente Vrouwen
- reiskostenvergoeding

Interesse? Stuur dan uiterlijk 8 september een e-mail naar vrouwenvoetbal@fctwente-vrouwen.nl met daarin je naam, adres, geboortedatum, achtergrond en motivatie.