10-08-2017

Speciaal voor onze jongste supporters heeft de FC Twente Kidsclub de ‘Zomergroeten uit…’ opgezet. Daarbij kan een vakantiefoto in FC Twente stijl worden ingestuurd. De Kidsclub heeft al tientallen leuke en originele vakantiefoto’s mogen ontvangen. De Twentse zomergroeten komen ook dit jaar weer overal vandaan: Frankrijk, Polen, Italië, Spanje, Egypte, Duitsland, Engeland, USA, Zwitserland, Kroatië, Oostenrijk, Tsjechië en Nederland. Hieronder de tien leukste vakantiefoto’s van onze jonge FC Twente-ambassadeurs. 

Tot 4 september is het nog mogelijk om een vakantiefoto in te sturen, dit kan hier via de website van de Kidsclub. Iedereen die een vakantiefoto instuurt maakt automatisch kans op een leuke prijs. Op de website van de Kidsclub staan alle tot nu toe ingestuurde vakantiefoto’s.