28-08-2017

Alle thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen bezoeken en de ploeg supporten kan met de FC Twente Vrouwen Seizoenskaart. Met een seizoenskaart heb je toegang tot alle thuiswedstrijden in het seizoen 2017-2018 in de Eredivisie Vrouwen en KNVB Beker. Vanaf €15,- ben je erbij! Thuisbasis van FC Twente Vrouwen is Sportpark Slangenbeek in Hengelo.

Bestel direct hier je seizoenskaart. Bestellen kan alleen online. Let op: in het bestelproces verschijnt De Grolsch Veste extra. Dit betekent Sportpark Slangenbeek. Betalen gaat via iDEAL.

Seizoenskaarten

Voor slechts €25,- bezoek je alle thuisduels Eredivisie Vrouwen en KNVB Beker en heb je een staanplaats. Liever een tribuneplaats? Voor €45,- zit je op de tribune bij alle wedstrijden. Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb je eens seizoenskaart voor € 25,- (zitplaats ) of €15,- (staanplaats).

Losse kaartverkoop

Staanplaats € 3,- Zitplaats € 5,- Jonger dan 16 jaar Staanplaats € 2,- Zitplaats € 3,-

Groepskaarten

Voor groepen vanaf 10 personen is er een groepstarief voor staanplaatsen en zitplaatsen. Een staanplaats kost dan geen €3,- maar €2,-. Voor €3,- in plaats van €5,- heb je een zitplaats.

Online & aan de kassa

Seizoenskaarten kunnen alleen online besteld worden. Losse wedstrijdkaarten kunnen aan de dagkassa vanaf 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd gekocht worden. Kijk hier voor het wedstrijdprogramma.