26-08-2017

FC Twente Onder 15 bracht dit weekeinde door in Zeist. Op de KNVB Campus stonden er voor de ploeg van trainer Mourad El Idrissi verschillende activiteiten op het programma.

Afgelopen vrijdag kwamen de Tukkers aan in de Zeister bossen. Wat volgde, was onder meer een training, een teambijeenkomst en een gezamenlijk diner. Zaterdag speelde Onder 15 vervolgens met 0-0 gelijk tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Voorafgaand aan die wedstrijd liepen de spelers met zijn allen door het bos. Zondag stond er nog een laatste oefensessie, met voetvolley, op de rol.

Beeldimpressie
Op de KNVB Campus liep Onder 15 op de eerste dag bondscoach Dick Advocaat van het Nederlands elftal tegen het lijf. Hij maakte even daarvoor nog zijn selectie bekend voor de komende twee WK-kwalificatiewedstrijden. Hieronder een impressie van het trainingskamp van Onder 15 in Zeist.

Onder 15 Trainingskamp KNVB 6 Onder 15 Trainingskamp KNVB 5 Onder 15 Trainingskamp KNVB 7 Onder 15 Trainingskamp KNVB 4 Onder 15 Trainingskamp KNVB 2 Onder 15 Trainingskamp KNVB 1 Onder 15 Trainingskamp KNVB 9 Onder 15 Trainingskamp KNVB 10 Onder 15 Trainingskamp KNVB 8 Onder 15 Trainingskamp KNVB 11 Onder 15 Trainingskamp KNVB 12 Onder 15 Trainingskamp KNVB 13 Onder 15 Trainingskamp KNVB 14