11-07-2017

Zondag 9 juli speelde FC Twente All Stars een wedstrijd tegen Keijenborgse Boys, dit ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de vereniging. Voor zo’n 800 toeschouwers speelden de Twentse mannen een prima wedstrijd en werd na een 0-2 ruststand  met 0-7 gewonnen. De hele wedstrijd waren de All Stars de bovenliggende ploeg en werden maar enkele kansen weggegeven. Die werden dan ook nog door de prima keepende Max Serphos gekeerd. (Dat mag best even gezegd worden). FC Twente All Stars speelden onder meer Berthil ter Avest, Freddie ten Caat, Achmed Kandhai, Mitchel Pique, Thijs Houwing en Ellery Cairo mee. 

Doelpuntenmakers: Thijs Houwing (2), Miquel Calomarde (2), Tom Nieboer, Mitchel Pique en Achmed Kandhai.

 

De volgende wedstrijd van FC Twente All Stars is op zaterdag 19 augustus in Borculo tegen Reünie, ter gelegenheid van het 85-jarig jubileum van Reünie. Aanvang 14.30 uur.

Foto’s: Rene Lovink

 

_MG_3001 _MG_3025 _MG_3187 _MG_3314