30-06-2017

Zaterdagmiddag speelt FC Twente haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 17.00 uur speelt de ploeg van trainer in Goor tegen GFC.

Nadat voor de selectie afgelopen zaterdag de eerste training op het programma stond, is het duel met GFC Goor, dat dit jaar haar 110-jarig bestaan viert, het eerste oefentreffen in de voorbereiding. In deze week van de voorbereiding maken een aantal beloftenspelers deel uit van de selectie, de internationals Fredrik Jensen en Joachim Andersen voegen zich na het oefenduel met het Schotse Stranraer bij de selectie.

Na het duel in Goor speelt FC Twente komende dinsdag in Vriezenveen tegen het Deense FC Nordsjaelland en treft de ploeg donderdag in Erica het Duitse SV Meppen. Vrijdagmiddag reist FC Twente naar Schotland voor de oefenwedstrijd tegen FC Stranraer. Het oefenprogramma is te bekijken op deze pagina. 


Adresgegevens Sportpark GFC Goor

Mossendam 4
7471 SJ Goor

Prijzen voorverkoop (t/m 30 juni)
€ 5,- (jeugd t/m 14 jaar)
€ 10,- (Vanaf 15 jaar)

Prijzen op de wedstrijddag aan de kassa
€ 7,50 (jeugd t/m 14 jaar)
€ 12,50 (vanaf 15 jaar)

Voorverkoopadressen: Fanstore De Grolsch Veste, Café Buddy’s (Goor), Café De Ster (Goor), Café De Tapperij (Goor), Primera De Bandijk (Goor), The Readshop Goor.