09-06-2017

Enschede is de stad waar in 1885 het voetbal in Nederland begon. Wij zijn benieuwd waar voetbal voor jou begon. Je eerste keer bij FC Twente of de eerste wedstrijd bij je amateurclub; deel je voetbalverhaal met ons en maak kans op het nieuwe uitshirt dat binnenkort wordt gepresenteerd. De leukste inzendingen worden gepubliceerd. 

Waar voetbal begon… Djayden Zwier

Polaroid los

Supporter vanaf zijn geboorte

In deze eerste editie staat Djayden Zwier centraal. Djayden, 9 jaar, en al jaren supporter van FC Twente. Voor de Enschedese Djayden begon het voetbal al op voor zijn eerste verjaardag.  Hij werd namelijk vlak na zijn geboorte al lid van de FC Twente Kidsclub en zag op 2-jarige leeftijd zijn eerste oefenwedstrijd van FC Twente, tijdens een toernooi in België. Djayden heeft al een aantal seizoenen samen met zijn vader zijn eigen plek  op de tribune in De Grolsch Veste. Zijn mooiste moment bij FC Twente? De dag dat hij als Kidsclub-lid aan de hand van Roberto Rosales het veld mocht betreden.

Kampioen

Zoals vele supporters voetbalt Djayden zelf ook. Zijn eigen voetbalcarrière begon op 5-jarige leeftijd bij EMOS uit Enschede. Voetbal is er met de paplepel ingegoten en afgelopen seizoen is Djayden kampioen geworden met zijn voetbalteam.

Wil jij het nieuwe uitshirt winnen? Stuur ons jouw verhaal

Wij zijn natuurlijk benieuwd waar voetbal voor jou begon. Dit kan je eerste aanraking zijn met FC Twente of de start van jouw eigen voetbalcarrière. Laat weten waar voetbal voor jou begon door je verhaal in te zenden. De leukste inzendingen worden gepubliceerd en winnen het nieuwe uitshirt. Laat hieronder je verhaal achter en maak kans op een publicatie + het nieuwe uitshirt. 

Voornaam*:
Achternaam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer*:
Waar begon voetbal voor jou*:
Voeg hier de bijbehorende foto toe*:

Met het verzenden van dit formulier ga je ermee akkoord dat FC Twente het verhaal + foto eventueel mag publiceren via haar mediakanalen.