08-06-2017

FC Twente is per direct op zoek naar een aantal gastgezinnen voor spelers van de FC Twente Voetbalacademie. Bij gastgezinnen worden jeugdspelers ondergebracht die afkomstig zijn van buiten de regio. Een goede woonomgeving is belangrijk in de ontwikkeling van talentvolle jeugdspelers. 

Het gaat daarbij om jeugdspelers in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar. Het gastgezin dient voor de spelers in de eerste plaats een warme thuissituatie te bieden. De speler draait mee in het gezinsleven en wordt – waar nodig en in samenhang met de Voetbalacademie en zijn ouders – ondersteund op het gebied van school, voetbal en vrije tijd.

Iedere speler, maar ook ieder gezin, is anders. Een goede match tussen jeugdspeler en gezin is daarom belangrijk. Wilt u FC Twente helpen bij het opleiden van talent door hem als een topsporter en als mens te begeleiden in zijn ontwikkeling? Dat kunt u contact opnemen met:

FC Twente Voetbalacademie
Bas Schreurs
E-mail: b.schreurs@fctwente.nl