29-06-2017

Vorige zomer is vanuit het supportersinitiatief “Twente voor Twente” ruim 80.000 euro opgehaald. In overleg met de organisatie van “Twente voor Twente” zijn er verschillende bestedingsdoelen geformuleerd met als hoofddoel om band tussen FC Twente en haar supporters te verbeteren. Vandaag is het eerste doel gerealiseerd met het vervangen van de doeken op de trappenhuizen van het stadion.

Op de doeken stonden de oude kernwaarden van FC Twente en om aan de verankering van de club in de regio te benadrukken, is er besloten twee grote banners te vervangen door nieuwe doeken met daarop alle plaatsen in Twente of waar zich een supportersverenigingen bevindt.

De andere bestedingsdoelen zijn:

  • Sta-tribune Grolsch Veste
  • Regiotour
  • Aankleding trainingscentrum en overkapping trainingscentrum
  • Scoutingsmodule jeugd

Deze bestedingsdoelen worden nog uitgevoerd, waarbij de club in overleg met de organisatie zorg draagt voor een zorgvuldige besteding van het ingezamelde geld.

Collage_doeken