30-06-2017

Na de lancering van het nieuwe thuisshirt presenteert FC Twente in aanloop naar de Open Dag vandaag het uitshirt en het 3e shirt voor het nieuwe seizoen. Ook in deze twee shirts is op de mouwen het wapen van de stad Enschede verwerkt. Daarnaast bevat ook dit shirt enkele unieke FC Twente-details. De shirts zijn voor het eerst vanaf zondag verkrijgbaar tijdens de Open Dag van FC Twente.

FC Twente speelt haar uitwedstrijden komend seizoen in het nieuwe navyblue uitshirt of grijze 3e shirt. Het wapen van  Enschede is een eerbetoon aan de stad waar het voetbal in ons land begon. Lees meer over ‘Waar voetbal begon…’ via fctwente.nl/waarvoetbalbegon

Shirts online verkrijgbaar en op Open Dag

Supporters kunnen uitshirt en/of het 3e shirt online bestellen op shop.fctwente.nl (Senior: €64,95, Junior: €59.95). Op de Open Dag zijn de nieuwe shirts in de Fanstore verkrijgbaar.

Button_bestel_nu

Facebook_uitshirt1

 Subtiele details

Het nieuwe uitshirt  en 3e shirt bevatten, net als het klassiek rode thuisshirt, naast op de mouw het logo van de stad Enschede nog enkele subtiele details. Zo is ‘FC Twente’ in de kraag van het shirt verwerkt en staat op de achterkant ‘FC Twente 1965′ in de boord onderaan het shirt. Eveneens in de boord, maar dan op de voorzijde  staat op dezelfde wijze links en rechts een Twents Ros. Check alle details op de foto’s onderaan dit bericht.

Details_website