09-06-2017

Komende zomer vindt in Nederland het EK vrouwenvoetbal plaats. Naast Nederland zijn toplanden Duitsland, Frankrijk en Spanje vanaf zondag 16 juli te zien in de stadions van onder andere De Graafschap, Go Ahead Eagles en FC Utrecht. Tickets voor al deze duels zijn nu ook te koop in de Fanstore bij De Grolsch Veste, dat voor WEURO2017 een officieel verkooppunt voor de EK duels is.

Enschede is ook speelstad tijdens WEURO2017. Een van de halve finales én ook de finale wordt in De Grolsch Veste gespeeld. Voor de finale zijn met nog 7 weken te gaan al bijna 10.000 tickets verkocht. Verzeker jezelf van een plek en zie de twee beste landen van Europa van dichtbij. Vanaf €15,- voor de halve finale en €20,- voor de finale ben jij er bij.

Duels Oranje uitverkocht

Twee van de drie groepsduels van Oranje zijn al uitverkocht. De openingswedstrijd Nederland – Noorwegen op zondag 16 juli in Utrecht en het derde pouleduel tegen België op maandag 24 juli in Tilburg worden voor uitverkochte stadions gespeeld. Voor het pouleduel Nederland – Denemarken op donderdag 20 juli op Het Kasteel in Rotterdam zijn nog tickets te verkrijgen.

Tickets

Vanaf €10,00 kun jij er ook bij zijn op het EK! Naar het EK met het hele gezin? Met het speciale Family Package krijgen kinderen jonger dan 14 50% korting op kaartjes. Met het hele team, elftal of klas naar een wedstrijd? Vanaf 10 personen geldt het speciale groepstarief. Fan van een team? Koop dan het Follow Your Team package (m.u.v. Nederland, Noorwegen en België). Op die manier ben je verzekerd van een plek bij alle groepswedstrijden van jouw favoriete team. Het is ook mogelijk om alle wedstrijden in één stadion te bezoeken met het Venue package (m.u.v. Utrecht en Tilburg): uiteraard voor een speciaal tarief. Alle info over deze acties vind je op www.weuro2017.nl.