12-05-2017

FC Twente sluit zondag het seizoen af in De Grolsch Veste. Om 14.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma.

Joachim Andersen keert na zijn schorsing terug in de selectie, terwijl Peet Bijen het treffen met Groningen aan zich voorbij moet laten gaan vanwege een schorsing. “Verder kunnen we over een volledige spelersgroep beschikken”, geeft Rene Hake aan. “Iedereen is fit.”

“Het is een bijzonder seizoen geweest en we willen het voetbaljaar goed afsluiten in eigen stadion”, vervolgt Hake. “We hebben een jaar lang keihard gewerkt met elkaar en dan is het belangrijk dat je het seizoen goed eindigt. Ook als dank naar de trouwe mensen, die FC Twente in een moeilijke tijd zijn blijven steunen. Van die steun hebben we het hele jaar voordeel gehad.”

De selectie werkt zaterdagmorgen de afsluitende training af richting het duel met Groningen. FC Twente – FC Groningen staat zondag onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.

Kaartverkoop-info

Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zijn beschikbaar vanaf €17,50. Leden van de Kidsclub en Young Reds betalen €10,-. Per Clubcard kunnen vier kaarten worden gekocht.  Op deze pagina meer informatie.