14-05-2017

FC Twente trapt zondagmiddag om 14.30 uur af voor de laatste wedstrijd van het seizoen. De ploeg van Rene Hake start met Trajkovski in de basis, omdat Ter Avest op de bank start. Sonny Stevens keert na lang blessureleed terug in de wedstrijdselectie. Ook Oussama Assaidi is vandaag inzetbaar.

De opstellingen van beide teams zien er als volgt uit:

Opstelling FC Twente: Marsman, Van der Lely, Andersen, Thesker, Trajkovski, Mokotjo, Klich, Celina, Jensen, George, Unal.

Wissels: Stevens, Drommel, Ter Avest, Hooiveld, Van der Heyden, Assaidi, Seys, Holscher, Yeboah, Bunjaki.

Opstelling FC Groningen: Padt, Davidson, Memisevic, Reijnen, Jenssen, Linssen, Bacuna, Mahi, Drost, Bijl, Idrissi

Wissels: Van der Lei, Van der Vlag, Sorloth, Van Weert, Maduro, Baas, Hrustic, De Vos

FC Twente – FC Groningen staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Na afloop van de wedstrijd wordt er stilgestaan bij het seizoen van FC Twente en wordt afscheid genomen van een aantal spelers van wie het zeker is dat ze vertrekken.