19-05-2017

Tim Hölscher vertrekt bij FC Twente en maakt de overstap naar Go Ahead Eagles. De Duitse middenvelder had nog een contract tot medio 2019 bij FC Twente, maar in overleg is besloten de samenwerking te beeindigen.

Jan van Halst: “We zijn het erover eens dat het goed voor Tim is om ergens anders een nieuwe start te maken. We danken Tim voor zijn inzet voor FC Twente en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.”

Tim Hölscher: “Ik wil iedereen bij de club bedanken voor de mooie tijd die ik heb gehad en zal FC Twente blijven volgen.”

Tim Hölscher speelde in de jeugd voor SG Gronau en FC Schalke 04 en maakte in 2008 de overstap naar de Voetbalacademie van FC Twente. Hölscher debuteerde in 2012 in de eerste selectie. De Duitse middenvelder, die in het seizoen 2014/2015 een half jaar op huurbasis uitkwam voor Chemnitzer FC, speelde 39 officiële wedstrijden voor FC Twente.