01-05-2017

FC Twente onder 11 heeft woensdag op het Trainingscentrum in Hengelo de competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Ajax gespeeld. Het duel met de Amsterdammers ging verloren: 3-6.

Wedstrijdoverzicht

DagTijdTypeWedstrijdUitslag
Wo. 03/0518.00 uurCompetitieFC Twente O11 – Ajax O113 – 6

 

FC Twente O11 – Ajax O11: 3 – 6

De Onder 11-teams van FC Twente en Ajax speelden woensdagavond acht deelwedstrijdjes. De bezoekers uit Amsterdam wonnen er vijf, tegenover twee zeges van de Tukkers. Het andere potje eindigde in een gelijkspel. Die resultaten leidden tot een 3-6 eindstand en een 4-15 totaalscore.

Doelpuntenmakers: Jason van Duiven (2x), Jeppe Wijnreder, Levi Koopman.

Gespeeld: Jonah te Fruchte, Twan Mandema, Tije van den Beld, Kerem Coban, Robin van Duiven, Jason van Duiven, Joris Eppink, Brian du Gardijn, Levi Koopman, Owen Panneflek, Mats Rots, Jannes Sassen, Christiaan Scholten, Aymen Sliti, Dani Tijman, Tijn Tusveld, Liam Vasterink, Jeppe Wijnreder.

TwenteO11AjaxO11 2 TwenteO11AjaxO11 1