17-05-2017

FC Twente Vrouwen heeft zich versterkt met Nicky Evrard, keepster van de Belgische nationale selectie. De 21-jarige doelvrouw komt over van KAA Gent waar ze sinds 2011 voor speelt. Evrard heeft voor één seizoen getekend. 

Nicky Evrard

“De stap zetten naar voetballand Nederland en topclub FC Twente Vrouwen is voor mij een hele mooie. Na de seizoenen bij Gent, waar ik met veel plezier gespeeld heb en afgelopen weekend de beker gewonnen heb, wil ik graag mijzelf nog verder kunnen ontwikkelen. Ik wilde graag in een nog sterkere competitie en vaker om de prijzen spelen. Dan heb ik met FC Twente een hele goede keuze kunnen maken. Nu eerst nog het aanstaande EK en dan volle kracht vooruit bij mijn nieuwe club.”

Tommy Stroot

“Voor de plannen en de ambities die we hebben past een jonge en talentvolle keepster als Nicky heel goed. De gedrevenheid het maximale uit haarzelf te willen halen is iets wat haar kenmerkt. Ze is een atletische keepster die graag meespeelt in de opbouw en daarmee goed in onze speelwijze past.”