13-05-2017

Jong FC Twente heeft zaterdagavond de competitie afgesloten met een zege bij Koninklijke HFC. In Haarlem won de ploeg van trainer Paul Bosvelt met 0-1. Daarmee sloot de ploeg het seizoen in de Tweede Divisie positief af.

“We hebben het seizoen in ieder geval op een positieve manier kunnen afsluiten. Als je al gedegradeerd bent is het wel knap dat je er nog het beste ervan probeert te maken. Dat hebben we nu in ieder geval gedaan door een goed resultaat neer te zetten,” zegt trainer Paul Bosvelt over de 0-1 overwinning op Koninklijke HFC. “We hebben behoorlijk goed gespeeld en ook de nodige kansen gecreëerd. De eerste helft kregen we een penalty tegen en die pakte Sonny Stevens fantastisch. Hij hield ons in de wedstrijd. In de tweede helft speelden we ook goed en wonnen we uiteindelijk.”

Koninklijke HFC – Jong Twente 0-1 (0-0)

Scoreverloop
88′ Schets 0-1

Opstelling Jong FC Twente: Stevens, Van Duinen, Ben Amar (46’ Soumaoro), R. Jensen, Brobbey, Korporaal, Junte, Hofwegen, Schets, Mbikulu (46’Grootenhuis), Schmidt (46’ Salhi)