07-05-2017

Na afloop van het duel tussen Sparta en FC Twente ging het tijdens de persconferentie na afloop vooral over de afgekeurde treffer van Enes Ünal. Al zocht trainer Rene Hake de reden van de nederlaag vooral ook bij zijn eigen ploeg.

René Hake

“Sparta speelde agressiever en kon meer aanspraak maken op de overwinning, ondanks dat we beiden evenveel kansen kregen. De intentie van Sparta was beter. We speelden met een slechte instelling en onder zeer matige leiding. De scheidsrechter onthield ons een terecht doelpunt. Dat zijn zaken waar we geen invloed op hebben, maar ik ben zeer ontevreden over de instelling en getoonde agressie van de ploeg. Het leek wel alsof we er alles aan deden om Sparta te laten winnen. Daarmee zou ik Sparta tekort doen, maar het leek er wel op.”

Alex Pastoor

“We hebben gewonnen op een  manier die bij ons past. We waren agressiever dan FC Twente en op die wijze aanspraak maken op winst stemt tot tevredenheid.”

Foto’s: Frank Hillen

Komende zondag sluit FC Twente het seizoen af tegen FC Groningen, het duel in De Grolsch Veste begint om 14.30 uur.

 

_DHS5326 _DHS5330