19-05-2017

Dikken den GuidoGuido den Dikken is met ingang van komend seizoen trainer van FC Twente onder 17. De 27-jarige Den Dikken was afgelopen seizoen trainer van FC Volendam onder 14 en was daarvoor actief in de jeugdopleidingen van onder meer Ajax, PSV en NAC Breda.

Guido den Dikken: “Als FC Twente op je pad komt, is dat een kans die je niet wilt laten liggen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij de Voetbalacademie en wil graag mijn bijdrage leveren aan de jeugdopleiding van FC Twente. Werken met spelers van Onder 17 is een mooie uitdaging. Deze jongens zitten in de laatste jaren van de opleiding en komen steeds dichterbij hun droom om profvoetballer te worden. Daarin wil  ik hen zo goed mogelijk begeleiden en ze individueel naar een hoger niveau brengen, zodat ze de volgende stap kunnen maken in hun beginnende carrière.”

Michel Jansen: “Het is mooi dat we Guido voor Onder 17 hebben kunnen vastleggen. Guido is een jonge ambitieuze trainer en heeft afgelopen seizoenen de nodige ervaringen opgedaan in de jeugdopleidingen van verschillende clubs.”

Den Dikken, eigenaar van de Voetbalschool “Born to Play” volgt bij Onder 17 Sjors Ultee op. Ultee gaat komend seizoen deel uitmaken van staf van de eerste selectie.