10-04-2017

Op maandag 10 april is om 11.00 uur de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2017-2018 gestart. Huidige seizoenkaarthouders krijgen dan als eerste de mogelijkheid om hun kaart te verlengen. Heb je geen seizoenkaart dan kun je je vanaf nu inschrijven.

Supporters kunnen hun seizoenkaart zelf online of in Fanstore De Grolsch Veste verlengen, verplaatsen of overdragen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen op maandag 10 april een e-mail over de seizoenkaartverlenging.Verlengen-300x70

Let op: Huidige seizoenkaarthouders moeten hun pas niet weggooien. Deze wordt na betaling automatisch geactiveerd voor het nieuwe seizoen wanneer er geen wijziging in stoel of prijs plaatsvindt.

Prijzen blijven gelijk, kinderen en jeugd goedkoper

Aankomend seizoen zijn er een aantal wijzigingen ten opzichte van huidig seizoen:

  • De korting voor jeugd t/m 16 en het ouder/kindtarief in de bepaalde vakken komt te vervallen. Hiervoor in de plaats komen een aantal nieuwe kortingstarieven:
  • De Diekmantribune wordt ook toegankelijk voor supporters die iets meer luxe wensen. Ook voor hen is het vanaf het nieuwe seizoen mogelijk om Premium Seats seizoenkaarten met toegang tot de Hatrans Lounge aan te schaffen. Kortom, we maken de Diekmantribune breder toegankelijk.

Plattegrond & prijzen

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

De Grolsch Veste Plattegrond SCC_2000

Je seizoenkaart terugverdienen?

Exclusief voor seizoenkaarthouders heeft onze hoofdsponsor Pure Energie een speciale actie: verleng jij je seizoenkaart en stap je over op Pure Energie? Dan ontvang jij € 150,- korting! Daarnaast bespaar je, in vergelijking tot groene energie van andere grote energieleveranciers, ook geld met je overstap naar onze hoofdsponsor en kun je zelfs je seizoenkaart terugverdienen!

Geen seizoenkaart? Schrijf je nu in

FC Twente ontvangt ook al veel aanvragen van supporters die nu geen seizoenkaart hebben, maar deze voor komend seizoen wel (weer) graag willen aanvragen. Deze supporters kunnen zich nu al inschrijven voor komend seizoen via onderstaand formulier. Supporters die zich hebben ingeschreven krijgen voorrang op de vrije verkoop en kunnen na de verlengperiode als eerste een plek uitzoeken.

Voor Vak-P (vak 101 t/m 107 en vak 136) geldt een aparte wachtlijst. Huidige seizoenkaarthouders die naar Vak-P willen verhuizen krijgen voorrang op nieuwe seizoenkaarthouders. Inschrijven voor Vak-P kan via fctwente.nl/vak-p.

Contactgegevens

Voorletters*
Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Geboortedatum*
Aantal seizoenkaarten:*
Lid van:

*Deze velden zijn verplicht.

Openingstijden Fanstore De Grolsch Veste

Ma: 13.00 – 17.00 uur
Di t/m za: 11.00 – 17.00 uur