25-04-2017

FC Twente speelt zondag 7 mei (14.30 uur) de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De kaartverkoop voor dit duel begint maandag 24 april (13.00 uur) en verloopt uitsluitend online via deze pagina. De supportersverenigingen hebben deze week de mogelijkheid kaarten te bestellen, de verwachting is dat er maandag een beperkt aantal kaarten beschikbaar is. Per (S)CC kan er een kaart gekocht worden. 

UPDATE: Nadat afgelopen week leden van supportersverenigingen de mogelijkheid hadden om al eerste kaarten te bestellen, was het maandagmiddag voor jaarkaarthouders mogelijk om online kaarten te kopen. Supporters die het formulier op de website hebben ingevuld, krijgen komende dagen bericht of de kaartaanvraag gehonoreerd kan worden. Mochten er kaarten van supportersverenigingen terugkomen, dan worden deze na volgorde van binnenkomst van de aanvragen verdeeld.

Autocombi

Supporters die gebruik maken van de autocombi kunnen op vertoon van een parkeerkaart P5 rechtstreeks naar het uitvak rijden en daar hun omwisselbiljet inruilen voor het wedstrijdticket. De parkeerkaarten worden uitgegeven bij aankoop van een omwisselbiljet.

Leden Supportersvereniging: €15,-

Niet-leden Supportersvereniging: €17,50 (Wedstrijdticket €15,- + €2,50)

Buscombi

De bus vanaf De Grolsch Veste vertrekt om 10.45 uur (tijd onder voorbehoud)

Leden Supportersvereniging: €28,25 (€19,25 bus + €9,- ticket)

Niet-leden Supportersvereniging: €30,75 (€19,25 bus + €9,- ticket) + €2,50)

 

Tijdens de heenreis is het niet toegestaan alcohol te nuttigen.