21-04-2017

Jong FC Twente speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. De wedstrijd wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Excelsior is de huidige nummer acht van de Tweede Divisie. In de laatste drie wedstrijden behaalde de ploeg onder leiding van Jeroen Rijsdijk één punt. De ploeg uit Zuid-Holland verloor in de laatste speelronde van De Treffers (2-0) terwijl er eerder gelijk werd gespeeld tegen FC Lienden (2-2) en verloren werd van TEC (1-4).

Jong FC Twente behaalde drie punten in haar laatste drie wedstrijden. Vorige week werd er verloren van Kozakken Boys (0-3) en in de week ervoor werd de uitwedstrijd bij HHC gewonnen (1-2). Tegen Jong Sparta Rotterdam, een week eerder, stond er een 0-3 eindstand op het scorebord. De eerdere ontmoeting tussen Jong FC Twente en Excelsior Maassluis eindigde in een 1-2 overwinning voor Excelsior.

Programma Jong FC Twente
Jong FC Twente speelt na de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis nog drie wedstrijden alvorens het seizoen erop zit. Op zaterdag 29 april staat de thuiswedstrijd tegen De Treffers op het programma en een week later is Lienden te gast in Hengelo. De laatste wedstrijd van het seizoen wordt gespeeld bij Koninklijke HFC.