07-04-2017

Donderdagavond maakte Jos Hooiveld zijn basisdebuut bij FC Twente in de wedstrijd tegen PSV. Na het gelijke spel tegen de Eindhovenaren blikte de ervaren verdediger terug op de wedstrijd. 

“Een mooi resultaat”, blikt Hooiveld terug. “Het was een zware wedstrijd, ook voor mijzelf. Ik moest even wat olie in de scharnieren gooien en een beetje roest eraf. Het waren zware eerste vijftien minuten en dan kom je wel weer in je ritme en je spel, dat had ik wel even nodig. Daarna hebben we het goed opgepakt. Je weet dat je het lastig krijgt met PSV, ze hebben veel kwaliteit. Wij hadden er een goed antwoord op en daardoor kwamen wij weer in ons spel. Er kwamen voor ons ruimtes en die hebben we redelijk goed benut. Uiteindelijk krijg je misschien nog wel de beste kansen. Het was een mooie avond, maar als je gewonnen had was het helemaal mooi geweest.”

Bekijk in onderstaande videoplayer het Interview met Jos Hooiveld

 

Eredivisie, 2016/2017, FC Twente v PSV