16-04-2017

Iedere supporter herkent dat wel. Op je eigen manier de wedstrijddag beleven. Naar de Veste met de bus, op de fiets of met de trein; samen met je kameraden, familie of je geliefde; op Vak P, de tweede ring of de hoofdtribune; iedere supporter doet het op zijn of haar manier, maar allemaal voelen we hetzelfde: Ik heur hier…

Ik heur hier… Dat geldt zeker ook voor Toon Heupink, 48 jaar, lid van supportersvereniging Bagpipe en zijn zoon Luuk.

“Genieten op een prachtige manier’’

“Van kleins af aan ben ik erbij. Als je een zoon krijgt wil je hem ook zo enthousiast mogelijk maken voor FC Twente, dat is goed gelukt. Toen Luuk twee jaar was ging hij naar zijn eerste uitwedstrijd, nu gaat hij elke zondag wedstrijd mee. Het is echt een ‘vader en zoon’-uitje geworden. Ik vraag hem wel eens of ik niet iemand anders mee moet nemen, maar dan krijg ik een absolute nee. Ik hoef hem niet meer gek van FC Twente te maken. Tegen FC Utrecht hebben we op Vak-P gestaan en dat vond hij geweldig. Anderhalf uur voor de wedstrijd gaan we van huis, dan fietsen we vanuit Usselo naar mijn stamkroeg. Daar drinken we wat en gaan we daarna richting het stadion. Ik ben hartstikke trots en blij dat hij het ook zo leuk vindt.” “Het is een totaal andere manier van een wedstrijd beleven. Ik ben gewend om met mijn vrienden te gaan maar met je zoon naar het voetbal is fantastisch. Het is genieten op een prachtige manier.

Luuk heeft een paar jaar geleden thuis een vlag gemaakt met een stok uit de tuin. Deze vlag, die van mij was vroeger, lag op zolder en is zijn handelsmerk geworden. Een en al enthousiasme, zijn vlag moet altijd mee. Toen ik een jaar of twaalf was stond ik op Vak-P, ik zou het toejuichen wanneer hij er wil gaan staan, maar voorlopig hebben wij ons plekje wel gevonden in vak 110.’’

Seizoenkaartverkoop seizoen 2017-2018 van start

Op maandag 10 april is om 11.00 uur de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2017-2018 gestart. Huidige seizoenkaarthouders krijgen dan als eerste de mogelijkheid om hun kaart te verlengen of te verplaatsen. Heb je nog geen seizoenkaart? Dan kun je je vanaf nu inschrijven en krijg je voorrang op de vrije verkoop.

Verlengen-300x70Inschrijven-300x70