12-04-2017

Iedere supporter herkent dat wel. Op je eigen manier de wedstrijddag beleven. Naar de Veste met de bus, op de fiets of met de trein; samen met je kameraden, familie of je geliefde; op Vak P, de tweede ring of de hoofdtribune; iedere supporter doet het op zijn of haar manier, maar allemaal voelen we hetzelfde: Ik heur hier…

Ik heur hier… Dat geldt zeker ook voor Stefan Wassink, 43 jaar, eigenaar van een loonbedrijf in Lattrop – Breklenkamp en lid van supportersvereniging FC Twente Denekamp.

Zo’n tweeënhalf uur voorafgaand aan elke thuiswedstrijd stappen we op de fiets richting de stamkroeg in Lattrop. Samen op weg naar FC Twente is elke keer weer een speciaal moment. Na een kop koffie of biertje fietsen we verder naar Tilligte en onderweg stoppen we altijd bij een boer in de buurt. Dat is inmiddels traditie geworden. Even een praatje maken en een neutje drinken met een hardgekookt ei erbij. Als we weer op de fiets stappen zegt hij altijd: ‘Zorg dat ze wint’. Een mooi ritueel.”

“Machtig mooi om met de kameraden naar het voetbal te gaan”

“In Tilligte stappen we in een van de drie bussen van supportersvereniging Denekamp. Die hebben het echt goed voor elkaar. Met en drankje en hapjes in de bus is het op weg naar Enschede altijd weer gezellig. Het is machtig mooi om met de kameraden naar het voetbal te gaan, elke keer weer een bijzondere beleving. Zeker met al die bekenden uit Denekamp en omgeving in de bus. Hier in de buurt heeft iedereen een warm gevoel bij FC Twente, een mooi saamhorigheidsgevoel. We zitten nu een aantal jaar in De Grolsch Veste bij elkaar in vak 313 en dat voelt echt ons plekje.

Seizoenkaartverkoop seizoen 2017-2018 van start

Op maandag 10 april is om 11.00 uur de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2017-2018 gestart. Huidige seizoenkaarthouders krijgen dan als eerste de mogelijkheid om hun kaart te verlengen of te verplaatsen. Heb je nog geen seizoenkaart? Dan kun je je vanaf nu inschrijven en krijg je voorrang op de vrije verkoop.

Verlengen-300x70Inschrijven-300x70