18-04-2017

Iedere supporter herkent dat wel. Op je eigen manier de wedstrijddag beleven. Naar de Veste met de bus, op de fiets of met de trein; samen met je kameraden, familie of je geliefde; op Vak P, de tweede ring of de hoofdtribune; iedere supporter doet het op zijn of haar manier, maar allemaal voelen we hetzelfde: Ik heur hier…

Ik heur hier… Dat geldt zeker ook voor Macello Oude Wesselink uit Enschede, 14 jaar en sinds kort trommelaar op Vak-P.

“Anderhalf uur voor de wedstrijd ga ik thuis de deur uit. Samen met Ivo stap ik op de bus naar het station in Enschede om vervolgens met de trein bij De Grolsch Veste aan te komen. Voor het home van Vak-P drinken we dan samen nog een colaatje en daarna ga ik het vak op. Mijn eerste wedstrijd als trommelaar was dit seizoen tegen ADO Den Haag, het was geweldig. Ik zat eerst overal en nergens in het stadion, maar de sfeer in Vak-P is veel mooier.Als ik achttien ben, dan mag ik lid worden van Vak-P. Daar kijk ik naar uit.”

“Steentje bijdragen aan de sfeer geeft goed gevoel”

“Een paar jongens die op Vak-P staan kende ik en ik heb hen gevraagd of ik een keer mocht trommelen. Dat mocht en sindsdien ben ik het vaker gaan doen. In eerste instantie vond mijn vader het maar een flink kabaal, maar mijn moeder vond het wel leuk. Ik heb de trommel ook thuis, maar daar mag ik niet oefenen. Ik oefen af en toe bij mij in de buurt in het bos. Andere supporters reageren super enthousiast als ik ze vertel dat ik trommelaar op Vak-P ben. Ik sta er op mijn plek, het is tenslotte veel fijner dan zitten. Je kan de wedstrijd goed zien en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de sfeer in het stadion. Dat geeft elke wedstrijd weer een goed gevoel.”

Seizoenkaartverkoop seizoen 2017-2018 van start

Op maandag 10 april is om 11.00 uur de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2017-2018 gestart. Huidige seizoenkaarthouders krijgen dan als eerste de mogelijkheid om hun kaart te verlengen of te verplaatsen. Heb je nog geen seizoenkaart? Dan kun je je vanaf nu inschrijven en krijg je voorrang op de vrije verkoop.

Verlengen-300x70Inschrijven-300x70