17-04-2017

FC Twente Vrouwen heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Ashleigh Weerden. De 17-jarige O19 international komt over van het CTO in Amsterdam. Weerden heeft een 2-jarig contract ondertekend.

Ashleigh Weerden
“Het is geweldig dat ik komend seizoen voor FC Twente Vrouwen kan spelen, ik ben echt superblij. Ik heb 3 seizoenen bij het CTO gespeeld en heb daar veel geleerd. Nu ben ik klaar voor de volgende stap en een nieuwe uitdaging. FC Twente is voor mij een hele mooie club. Volgend seizoen trainen en spelen met de beste speelsters, maar ook spelen tegen de beste speelsters in de Eredivisie, daar kijk ik er erg naar uit.”

Hoofdtrainer Tommy Stroot
“Ashleigh is een jonge en talentvolle speelster die op de hele linkerkant uit de voeten kan. Ik werk graag met speelsters zoals Ashleigh die aan het begin van hun carrière staan en alles nog bereiken kunnen en willen. Ze is een snelle en dynamische speelster en past goed in ons team en waar we met elkaar naartoe willen.”