14-04-2017

Morgenavond komt N.E.C. op bezoek in De Grolsch Veste. De vorige thuiswedstrijd tegen PSV houdt ons nog steeds bezig. Ondanks een knappe 2-2, werden we de dag erna met een slecht gevoel wakker. Dat had natuurlijk te maken met wat er buiten het veld gebeurde.

De afgelopen dagen hebben we contact gehad met de politie en de gemeente, maar hebben we zeker ook veel gesproken met onze eigen mensen en onze supporters. Want wat er is gebeurd, heeft indruk gemaakt. De vraag over het precieze hoe en waarom, houdt ons natuurlijk bezig. Eerst moeten nu de feiten helder worden, voordat er conclusies kunnen worden getrokken.

Eén ding staat voorop: wij willen al onze supporters in het stadion een veilige en gastvrije plek bieden. Daar zijn we het allemaal over eens. Onze huisregels zijn daar ook heel duidelijk over. Wij hopen dat iedereen morgen weer hartstochtelijk achter onze ploeg staat en dat we zondagochtend allemaal in alle opzichten met een goed gevoel wakker worden.

Tot morgen!

Jan van Halst & Erik Velderman