08-04-2017

Op zaterdag 27 mei organiseert supportersvereniging FCT Riessen weer het jaarlijkse 6-tegen-6 supporterstoernooi.

De doelstelling is net als voorgaande jaren, dat alle supportersverenigingen van FC Twente uit de gehele regio een of meerdere teams inbrengen. Via www.fctriessen.nl is het vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor dit voetbaltoernooi. De verschillende teams zullen tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde “Arjan Baas Wisselbokaal”. Ook FC Twente-supporters die niet zijn aangesloten bij een supportersvereniging mogen zich inschrijven.

Het voetbalfestijn zal op zaterdag 27 mei plaatsvinden op het terrein van de Rijssense voetbalvereniging Sportclub Rijssen, waar onder meer een grote feesttent en een eetgelegenheid aanwezig zal zijn. Er is voor deze dag een professionele drive-in aanwezig en voor de allerkleinsten zijn er weer diverse activiteiten geregeld. Aan het eind van de dag wordt de prijsuitreiking verricht.

Zaterdag 27 mei
Sportpark ‘De Koerbelt’ te Rijssen
Aanvang: 13.00 uur
Einde: rond 19.30 uur

Kosten: € 25,- per team
Opgave per team: minimaal 6 personen, er is geen maximum gesteld aan het aantal spelers

Inschrijven kan tot en met 14 mei via deze pagina