18-03-2017

7effb47b-87e6-4ac8-b419-45e5fd1f244d

Een aantal spelers van de eerste selectie verblijft komende week bij de nationale (jeugd)ploeg, een overzicht van de Twentse internationals.

Enes Ünal – Turkije
Voor Ünal begint de week met de WK-kwalificatiewedstrijd met Turkije tegen Finland, deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 24 maart. Drie dagen later, 27 maart, wacht in eigen land een oefenduel met Moldavië.

Hidde ter Avest & Joël Drommel – Jong Oranje
Jong Oranje speelt volgende week tegen Jong Finland en Jong Oostenrijk. Voor Ter Avest is het de eerste keer dat hij deel uitmaakt van de selectie van Jong Oranje. De ploeg speelt op 24 maart tegen Jong Finland, met Fredrik Jensen in de geledingen, en op 27 maart tegen Jong Oostenrijk. De interlands worden gespeeld in Spanje (San Pedro de Pinatar). Op deze locatie verbleef FC Twente begin januari op trainingskamp.

Bersant Celina – Kosovo
Voor Kosovo staat er vrijdag 24 maart een WK-kwalificatiewedstrijd op het programma. Dan treedt Celina met Kosovo aan tegen IJsland.

Fredrik Jensen – Finland
Fredrik Jensen maakt komende week voor het eerst deel uit van de nationale selectie van Finland. Jensen meldt zich eerst bij Jong Finland voor het oefentreffen met Jong Oranje en sluit zich daarna aan bij de nationale ploeg. Finland speelt op dinsdag 28 maart in eigen land tegen Oostenrijk.

Joachim Andersen – Denemarken onder 20
Het Deense elftal voor spelers tot 20 jaar speelt vrijdag 24 maart een oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten uit Tsjechie. Maandag 27 maart komt Andersen met Denemarken in actie tegen Roemenië. De wedstrijden worden gespeelde in het Spaanse Marbella.

Naamloos-1