12-03-2017

FC Twente is er niet in geslaagd om in Amsterdam een resultaat te behalen. In de ArenA werd het uiteindelijk 3-0 in het voordeel van Ajax. Stefan Thesker was uiteindelijk niet tevreden met het vertoonde spel.

“De eerste helft vond ik ons nog wel aardig spelen”, analyseerde de aanvoerder. “Met name de eerste vijftien minuten. We hadden een paar momenten, maar de bal viel steeds net niet goed. Al met al was ik over de eerste helft niet ontevreden.” Daarna zag ook Thesker dat de ploeg in de tweede helft zich minder presenteerde. “Dit is een topwedstrijd waarin we helaas niet ons niveau hebben gehaald.”

Foto’s: Ron Jonker & Bas Everhard

 

Eredivisie seizoen 2016/2017, Ajax v FC Twente Eredivisie seizoen 2016/2017, Ajax v FC Twente Eredivisie seizoen 2016/2017, Ajax v FC Twente Eredivisie seizoen 2016/2017, Ajax v FC Twente