14-03-2017

Als  steward ben je het visitekaartje van de club en ben je de supporters van dienst tijdens wedstrijden en andere evenementen in De Grolsch Veste. Als steward zie je toe op de controle van de toegangsbewijzen, wijs je supporters hun plek en help je het verkeer rondom het stadion in goede banen te leiden. Deze zomer, wanneer de halve finale en finale van het EK vrouwenvoetbal in Enschede worden gespeeld,  worden ook de stewards van FC Twente ingezet bij dit voetbalevenement. Daar kun jij ook bij zijn.

Ga naar www.fctwente.nl/stewards voor meer informatie

 

Frieda Willems -  “Als steward ben je het visitekaartje van FC Twente”

“Het is gewoon hartstikke leuk werk”

“Ik kwam de vacature van FC Twente tegen bij de vrijwilligers vacaturebank. Deze functie leek me een mooie uitdaging. Werken als steward is een mooie gelegenheid om allerlei contacten op te doen. Je moet de collega’s in het begin natuurlijk even leren kennen, maar daarna voelt het echt als een grote familie. Je merkt echt dat iedereen voor je klaar staat, ook buiten de werkzaamheden bij FC Twente. Als steward ben je het visitekaartje van FC Twente. De veiligheid handhaven staat als steward natuurlijk voorop. Zaken als controle, risico inschatting en zorgen dat alles goed verloopt zijn dingen waar je mee te maken krijgt. Voor de tijd was ik geen voetballiefhebber, maar door dit werk heb ik wel het nodige geleerd. Als steward werken is een goede manier om buiten de deur te komen, sociale contacten op te doen en deel uit te maken van een grote familie. Steward zijn bij FC Twente is gewoon hartstikke leuk werk.”