06-03-2017

Oostenrijk en Tsjechië zijn de volgende tegenstanders voor het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar. Voor deze oefeninterlands heeft KNVB-coach Kees van Wonderen zijn voorlopige selectie van dertig spelers bekendgemaakt. Godfried Roemeratoe, speler van FC Twente onder 19, maakt deel uit van de selectie. 

Donderdag 23 maart speelt Onder 18 een uitwedstrijd tegen Oostenrijk. Vier dagen later, maandag 27 maart, komt Onder 18 in actie bij FC Lisse waar de generatiegenoten van Tsjechië de opponenten zijn. Van Wonderen maakt donderdag 16 maart zijn definitieve selectie van achttien spelers bekend.

De voorselectie is als volgt: Hennos Asmelash (ADO Den Haag), Alex Bangura (Feyenoord), Navajo Bakboord (Ajax), Bilal Bayazit (Vitesse), Niels Butter (Feyenoord), Gabriël Culhaci (FC Utrecht), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Leandro Fernandes (PSV), Jordan van der Gaag (GD Estoril-Praia), Cody Gakpo (PSV), Martijn Kaars (Ajax), Boy Kemper (Ajax), Lars Kramer (N.E.C.), Noa Lang (Ajax), Justin Lonwijk (PSV), Tom van de Looi (FC Groningen), Anderson Lopez (Ajax), Donyell Malen (Arsenal), Tyrell Malacia (Feyenoord), Nathangelo Markelo (FC Volendam), Mike van de Meulenhof (PSV), Ché Nunnely (Ajax), Armando Obispo (PSV), Godfried Roemeratoe (FC Twente), Youri Roulaux (PSV), Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Jordan Teze (PSV), Nick Venema (FC Utrecht), Jordy Wehrman (Feyenoord).