10-03-2017

Assistent-trainer Marino Pusic en keeperstrainer Eric Weghorst hebben hun verbintenis bij FC Twente met drie jaar verlengd.

Rene Hake: “We werken prettig en goed met elkaar samen binnen de technische staf. Iedereen heeft daarin zijn eigen specifieke kwaliteiten en rol. Dat geldt zeker ook voor Marino en Eric. Hiermee zorgen we voor continuïteit rondom het eerste elftal.”

Marino Pusic maakte in het najaar van 2015 de overstap naar FC Twente. Pusic, die eerder als trainer onder meer actief was bij Vitesse en NAC Breda, vervult sinds dat moment de rol van assistent-trainer bij het eerste elftal.

Na twaalf jaar als keeperstrainer werkzaam te zijn geweest bij de FC Twente Voetbalacademie, maakt Weghorst sinds dit seizoen als keeperstrainer deel uit van de technische staf van de eerste selectie.

Onlangs sprak FC Twente TV met Eric Weghorst en Marino Pusic over hun rol binnen de technische staf.