07-03-2017

Onder 12 en Onder 14 hebben deze week een oefenwedstrijd gespeeld. O12 behaalde een ruime overwinning op een O12-regioteam van de KNVB en O14 verloor nipt van HVV Tubantia O15.

Maandag 6 maart

TijdTypeWedstrijdUitslag
19.00 uurOefenFC Twente O12 – KNVB Elite O1234 – 2

Doelpuntenmakers: Jason van Duiven (9x), Boris Davina (4x), Jort Ribbers (4x), Adne Slot (3x), Sep van den Berg (2x), Luca Renssen (2x), Rutger Scharenborg (2x), Tijn Peters (2x), Jop Tijink, Lars Bult, Niek Veldhuis, Jayden de Jonge, Chiel Fransen, Levi Koopman.

Gespeeld: Sjoerd Bouwhuis, Cas Hoepman, Xander Mulder, Sep van den Berg, Lars Bult, Stijn Bultman, Boris Davina, Jason van Duiven, Chiel Fransen, Thimo Herr, Jayden de Jonge, Levi Koopman, Tijn Peters, Luca Renssen, Jort Ribbers, Rutger Scharenborg, Adne Slot, Jop Tijink, Niek Veldhuis.

Dinsdag 7 maart

TijdTypeWedstrijdUitslag
18.30 uurOefenFC Twente O14 – HVV Tubantia O152 – 3

 

FC Twente onder 14 heeft dinsdagavond op het Trainingscentrum in Hengelo de oefenwedstrijd tegen HVV Tubantia O15 verloren met 2-3. De thuisploeg herstelde zich na een 0-1 achterstand en kwam met 2-1 voor. Die voorsprong gaven de gastheren later in de wedstrijd echter uit handen. De bezoekers maakten namelijk gelijk en zorgden in de blessuretijd ook nog voor de winnende 2-3.