06-03-2017

Na de 2-0, zaterdagavond tegen Willem II, vierde Enes Ünal zijn goal met zijn teamgenoten en vervolgens op speciale wijze met Fredrik Jensen. Eerder in de week, tijdens de persconferentie met de leden van de Kidsclub, verklapte Enes Ünal al een beetje dat er wat speciaals zou gebeuren wanneer hij of Fredrik zou scoren. 

‘’We wilden tegen Willem II drie punten en als dat lukt geeft dat een heerlijk gevoel. Zo’n overwinning zorgt voor een extra goede sfeer in het team” , blikt Fredrik Jensen terug. “We halen uit de laatste vier wedstrijden acht punten en dat is een goed teken”, voegt Enes Unal toe. Tijdens de Kidsclub persconferentie van enkele dagen kondigde de spits al aan zijn volgende doelpunt samen met Jensen te vieren. “Ik kan het goed vinden met Fredrik, we hebben een goede band. We luisteren dezelfde muziek en hebben veel dingen gemeen.’’ Jensen: “Enes en ik spraken voor de wedstrijd af dat als één van ons zou scoren, dat we onze ‘celebration’ zouden doen. Het is onze eigen handshake, we zijn goede vrienden buiten het veld en dat kan je ook zien op het veld, het klikt goed tussen Enes en mij.’’

Bekijk in onderstaande videoplayer het fragment, met de aankondiging van Enes Ünal 

 

AVE_9300

AVE_9312

AVE_9315

AVE_9318