17-03-2017

Jong FC Twente speelt zondag de uitwedstrijd tegen VVSB. De wedstrijd tegen de nummer zeven van de Tweede Divisie begint om 14.00 uur.

VVSB, dat onder leiding staat van trainer Wilfred van Leeuwen,  behaalde vijf punten uit haar laatste drie wedstrijden. In de laatste speelronde won het team  met 0-4 van Jong Vitesse, terwijl een week eerder een punt werd gehaald door gelijk te spelen tegen De Treffers (4-4). Ook tegen Spakenburg pakte de club uit Noordwijkerhout een punt  (1-1).

Jong FC Twente behaalde een punt uit haar laatste drie wedstrijden. Net als VVSB kwam Jong FC Twente niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Spakenburg. In de weken ervoor waren UNA (3-1) en TEC (3-0) te sterk voor Jong FC Twente. De eerdere ontmoeting tussen VVSB en Jong FC Twente eindigde in een 0-2 overwinning voor VVSB.

Programma Jong FC Twente

Maandag 27 maart Jong FC Twente – Jong Sparta Rotterdam 18.30 uur
Zaterdag 1 aprilHHC – Jong FC Twente14.30 uur
Zaterdag 8 aprilJong FC Twente – Kozakken Boys 14.30 uur