31-03-2017

Net als voorgaande jaren zetten ook dit jaar verschillende jeugdspelers van de FC Twente Voetbalacademie zich in voor het voetbalproject met leerlingen van Onderwijs Centrum Het Roessingh in Enschede. Een project dat wordt georganiseerd door Stichting Doelpunt in samenwerking met de Voetbalacademie. Doel van het project is om kinderen met een (met name motorische) beperking te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van voetbal op aangepast niveau.

Afsluitende voetbalmiddag op 12 april

Het project wordt voor de deelnemende leerlingen op woensdag 12 april afgesloten met een voetbalmiddag op het Trainingscentrum in Hengelo. Tijdens deze middag zullen de kinderen in diverse, niet prestatiegerichte, spelvormen met voetbal bezig zijn. Dit onder begeleiding van spelers van de Voetbalacademie en vrijwilligers.

Bekijk het item in de onderstaande videoplayer.