12-03-2017

FC Twente Vrouwen is zaterdagavond uitgeschakeld in het KNVB Bekertoernooi. De ploeg van Tommy Stroot leed een 3-2 nederlaag tegen PC Zwolle. PEC kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong en verdubbelde deze na een half uur spelen. Goals van Ellen Jansen en Jill Roord brachten de ploeg voor rust nog op gelijke hoogte. De tweede helft werd met 10 gespeeld nadat Eshly Bakker vlak voor rust een directe rode kaart had ontvangen. In dit ondertal lukte het niet het gelijkspel vast te houden en werd er een derde tegentreffer geïncasseerd waardoor het bekertoernooi ten einde is. 

Scoreverloop
14′ 1-0 PEC Zwolle
30′ 2-0 PEC Zwolle
37′ 2-1 Ellen Jansen
44′ 2-2 Jill Roord
57′ 3-2 PC Zwolle

Opstelling
Lorsheyd, Roetgering, Waldus, Kerkdijk, Worm (63′ B. Jansen), Munsterman (82′ Ellouzi), Roord, Spitse, Bakker, E. Jansen (46′ Beerensteyn) en R. Jansen