11-03-2017

FC Twente speelt zondag om 16.45 uur de uitwedstrijd tegen Ajax. Supporters die naar de ArenA reizen moeten rekening houden met ernstige verkeershinder. FC Twente adviseert supporters dringend om op tijd te vertrekken en via Utrecht te rijden (via de A28-A12 en A2).

In verband met werkzaamheden op de A1 zijn van vrijdag t/m maandag minder rijstroken beschikbaar tussen de knooppunten Muiderberg en Diemen (richting Amsterdam). Daarnaast is de A9 dicht tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht.

Supporters die via de A1 rijden wordt dringend geadviseerd om over Utrecht te reizen. Dat kan door bij Knooppunt Hoevelaken (bij Amersfoort) te kiezen voor de A28 en daarna de A2 richting Amsterdam. Zie afbeelding hieronder:

Route

 

Verkeer vanaf de A1 voor knooppunt Eemnes wordt omgeleid via de A27, A12 en de A2. Voor meer informatie over de werkzaamheden, zie hier.