02-03-2017

Bert Konterman vertrekt na dit seizoen bij FC Twente. De 46-jarige oefenmeester is sinds 2013 actief binnen de FC Twente Voetbalacademie.

Konterman was tijdens zijn eerste seizoen assistent-trainer bij Jong FC Twente en sinds de zomer van 2014 vervulde hij de rol van trainer van FC Twente O19.

Bert Konterman: “Ik heb afgelopen jaren met de mensen om mij heen plezierig samengewerkt en mooie dingen gedaan. Ik kijk terug op een fijne tijd bij FC Twente. Er is nog veel werk te verzetten binnen de Voetbalacademie. Daar had ik graag mijn steentje aan bijgedragen, maar door een verschil van inzicht scheiden onze wegen aan het einde van het seizoen.”

Michel Jansen, hoofd opleiding: “Na zijn periode met Jong FC Twente in de Jupiler League, heeft Bert de afgelopen seizoenen onder moeilijke omstandigheden moeten werken bij O19. Dat heeft hij altijd met passie en drive gedaan. We wensen Bert veel succes in zijn verdere carrière.”