06-02-2017

Scoor jij in juni het winnende doelpunt op het EK? Niet alleen het Womens Euro 2017 wordt deze zomer gespeeld maar ook het FC Twente Vrouwen EK. Doe mee en wie weet sta jij met jouw team met de beker in handen na een zinderende finale!

Tijdens dit speciale EK voor meiden uit Enschede helpen de speelsters van FC Twente Vrouwen jouw team in de finale te komen. In aanloop naar het toernooi verdien je met het team het startbewijs door met elkaar te trainen en verenigingsbijdrages voor de club of buurt te leveren.

Alle informatie
Waar bestaat een team uit, hoe kan ik me opgeven en wat kunnen we allemaal doen. Meer informatie over het FC Twente Vrouwen EK vind je op www.fctwente.nl/fctwentevrouwenek.

Womens Euro 2017
In juli start het officiële UEFA EK vrouwenvoetbal. De openingswedstrijd wordt op zondag 16 juli gespeeld in Utrecht. De finale op zondag 6 augustus in De Grolsch Veste. Alle info over het toernooi vind je hier.