09-02-2017

Jong FC Twente speelt zaterdag de thuiswedstrijd tegen Katwijk. De wedstrijd die op het Trainingscentrum in Hengelo wordt gespeeld begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. 

Jong FC Twente treft hiermee de huidige nummer acht van de Tweede Divisie. Katwijk, dat onder leiding staat van trainer Dick Schreuder, wist haar laatste drie wedstrijden niet te winnen. In de laatste speelronde werd er verloren van Excelsior Maassluis (0-2) terwijl er in de speelronden ervoor werd verloren van Kozakken Boys (4-0) en Barendrecht (0-2).

Jong FC Twente behaalde vier punten uit de laatste drie wedstrijden. In de thuiswedstrijd tegen GVVV (3-1) werden drie punten behaald en een week later werd er gelijkgespeeld tegen Barendrecht (1-1). In de eerdere ontmoeting met Katwijk won Jong FC Twente (0-1) door een doelpunt van Ruben de Jager.