04-02-2017

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag de competitiewedstrijd in de Tweede Divisie tegen BVV Barendrecht met 1-1 gelijkgespeeld. Bij Jong FC Twente scoorde Dylan George in de eerste helft.

“In de eerste helft hebben we onszelf tekortgedaan door maar één keer te scoren. We hadden met 2-0 of 3-0 voor kunnen staan”, zegt trainer Paul Bosvelt na de puntendeling. “In de tweede helft was het voor ons lastiger. Barendrecht scoorde uit het niets, al was het wel een mooi doelpunt. Na die goal werden de onderlinge ruimtes bij ons groter en maakten we het onszelf moeilijk door onnodig balverlies. Uiteindelijk is 1-1 het maximale, ondanks dat we vlak voor tijd in de omschakeling de punten nog konden meenemen.”

In de wedstrijd tegen Barendrecht waren er bij Jong FC Twente twee nieuwe gezichten te zien: Thijs van Hofwegen en Akram Salhi. Zij sloten deze week aan bij Jong FC Twente. “Ze hebben met ons meegetraind en een wedstrijd gespeeld. Ze hebben in die momenten laten zien dat ze voor ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Thijs is 24, heeft gespeeld bij FC Utrecht en NEC en brengt ervaring met zich mee. Akram kan op de vleugel en op de 10-positie uit de voeten en heeft een goed scorend vermogen.”


BVV Barendrecht – Jong FC Twente 1-1 (0-1)

Scoreverloop
38′ George 0-1
60′ Monster 1-1

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, Woudstra, Ben Amar, R. Jensen (80′ Soumaoro), Schmidt, Van Hofwegen (56′ Grootenhuis), Holscher, Vankan, Mousslih (68′ Salhi), De Jager, George.

Foto’s: Philip Schmidt

 

058-DSC_3012 123-DSC_2916 137-DSC_2900 - kopie 145-DSC_2890 157-DSC_2876