27-02-2017

Oranje onder 18-coach Kees van Wonderen heeft drie nieuwe spelers opgeroepen voor de tweedaagse stage in Zeist. Tom van de Looi (FC Groningen), Godfried Roemeratoe (FC Twente) en Niels Butter (Feyenoord) zijn aan de selectie toegevoegd.

Het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar houdt op 27 en 28 februari een tweedaagse trainingsactiviteit in Zeist.

De selectie is als volgt:

Hennos Asmelash (ADO Den Haag), Navajo Bakboord (Ajax), Niels Butter (Feyenoord), Cody Gakpo (PSV), Boy Kemper (Ajax), Noa Lang (Ajax), Justin Lonwijk (PSV), Tom van de Looi (FC Groningen), Anderson Lopez (Ajax), Tyrell Malacia (Feyenoord), Nathangelo Markelo (FC Volendam), Mike van de Meulenhof (PSV), Ché Nunnely (Ajax), Armando Obispo (PSV), Joel Piroe (PSV), Godfried Roemeratoe (FC Twente), Nick Venema (FC Utrecht), Michael Woud (Sunderland FC).

 

HeaderAcademieOnder19