25-02-2017

Drie goals in de eerste helft en daarmee was de wedstrijd tegen sc Heerenveen gespeeld. Jill Roord opende de score waarna goals van Renate Jansen en Sherida Spitse volgden. De ploeg van Tommy Stroot boekte een solide overwinning. Een korte terugblik met Stroot en Eshly Bakker.

Tommy Stroot
“We weten dat we ons geen fouten meer kunnen veroorloven om een zo goed als nog mogelijke uitgangspositie te krijgen voor de play-offs. We hebben tegen Heerenveen laten zien dat we hier goed mee om kunnen gaan. Het is van wedstrijd naar wedstrijd leven en per wedstrijd het maximale eruit halen. We hebben een sterke eerste helft gespeeld en een logische voorsprong opgebouwd met drie prima goals. In de tweede helft hebben we het daarna goed uitgespeeld. Het is mooi dat we dan ook nog onze talentvolle speelsters zoals Sabrine Ellouzi, Bente Jansen en Cheyenne van den Goorbergh aan het werk hebben kunnen zien.”

Eshly Bakker
“We hebben een lekkere wedstrijd gespeeld. Vorige week tegen Telstar startten we goed en nu weer. Dat we met drie goals konden gaan rusten geeft een goed gevoel omdat we ons sterke spel hebben beloond. In de tweede helft hebben we nog wel kansen gehad op een grotere uitslag maar hebben we voornamelijk de wedstrijd gecontroleerd. Ergens is het jammer dat er volgende week geen competitie is vanwege de interlandperiode. Als team zetten we graag een goede serie neer en de manier waarop we de afgelopen twee duels gespeeld hebben maakt dat we dit graag nog even doortrekken.”