11-01-2017

FC Twente is op zoek naar de beste FIFA 17-speler van Twente! Ben jij niet te verslaan en is FC Twente jouw club? Schrijf je in voor het toernooi in De Grolsch Veste op zaterdag 21 januari en word de eerste officiële E-sporter van FC Twente!

Op zaterdag 21 januari wordt er gespeeld volgens het Champions League systeem; eerst de groepsfase en daarna een knock-outsysteem. De 16 beste spelers die over blijven maken kans om de eerste officiële E-sporter van FC Twente te worden. In de week daarna strijden deze 16 spelers op woensdag 25 januari in verschillende challenges tegen elkaar, waarna FC Twente de winnaar kiest.

Waar moet de FC Twente E-Sporter aan voldoen?

  • Minimaal 16 jaar* oud zijn
  • FC Twente-supporter zijn
  • Een goede ambassadeur zijn van de club
  • Enkele keren per jaar FC Twente vertegenwoordigen op toernooien

Opzet selectietoernooi zaterdag 21 januari

Het toernooi wordt in verschillende sessies gedurende de dag gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld op de PlayStation 4 en vol = vol, dus meld  je snel aan. Iedereen vanaf 12 jaar* kan zich inschrijven. Inschrijven voor het toernooi kost €5,- en de inschrijving loopt tot maandag 16 januari 17.00 uur. Dit inschrijfgeld krijg je weer terug in vorm van een kortingscode voor FC Twente – Feyenoord. Op woensdag 18 januari krijg je van ons bericht in welke sessie je bent ingepland met verdere informatie. Meer informatie over de toernooi opzet vind je hier.

* Talententoernooi voor 12 t/m 15 jaar

Natuurlijk wil FC Twente jongeren van 12 t/m 15 jaar ook de mogelijkheid bieden om die dag in De Grolsch Veste de strijd met elkaar aan te binden. Zo hoopt de club ook de jongste FIFA-talenten in beeld te krijgen. Voor de winnaar van het talententoernooi is er een mooie FC Twente-prijs. Inschrijven kan op dezelfde wijze als voor het selectietoernooi, op basis van je leeftijd wordt je ingedeeld. Het toernooi wordt in samenwerking met Bundled georganiseerd met hun label FIFAlive.nl (www.fifalive.nl). Bundled heeft al ruim 15 jaar E-Sports ervaring.