04-01-2017

Met twee trainingen kenden de spelers woensdag een vol programma in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Aan het einde van de middag blikten Nick Marsman en Jeroen van der Lely terug op de eerste trainingsdag.

“De vakantie zit erop, we zitten dan wel in Spanje, maar er moet wel gewerkt worden”, weet Nick Marsman. “We hebben ook niet zo lang voordat de competitie weer begint.” ”Het was een pittige dag vandaag”, vond Jeroen van der Lely. “Vanmorgen was het nog enigszins herstel vanwege de reisdag van gisteren, maar vanmiddag gingen we er toch wel even af.”  Marsman: ”Alles is goed geregeld, het veld ligt er prachtig bij en je ziet dat iedereen er zin in heeft. We kunnen goed trainen, ik denk dat iedereen er content mee is dat we hier zijn.”

Bekijk het interview in onderstaande videoplayer